фото: pixabay.comЕдна от линиите, по която работят разследващите, е връзка с

...
фото: pixabay.comЕдна от линиите, по която работят разследващите, е връзка с
Коментари Харесай

Задържаха заподозрян за брутално убийство, опитал да влезе в България. Ще отговаря за смъртта на жена пред очите на мъжа и детето й

фото: pixabay.com

Една от линиите, по която работят проверяващите, е връзка с членове на незаконна група от гърци и албанци, която работи в западните покрайнини на Атина и е известна с несъразмерното принуждение, което употребява. 

Задържан е с подправен паспорт

Грузинец е бил арестуван от гръцките управляващи, откакто се опитал да премине с подправени документи в България, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Според информацията 30-годишният грузинец има тежко правосъдно досие и е направил грабеж в дома на възрастни хора край Атина.

Той обаче ще бъде разпитан и по съмнение за присъединяване в убийството на 20-годишна жена в атинското предградие " Глика Нера " при започване на седмицата. Това е станало при грабеж. Убийството е осъществено с изключителна грубост, причинителите са завързали брачна половинка на 20-годишната британка Каролайн, а нея са я удушили. По същото време в дома е било и 11-месечното им бебе. Крадците също така са обесили кучето на фамилията. Полицията още няма пояснение за какво причинителите са работили с такава свирепост в случай, че фамилията не е оказало опозиция.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР